Війна
29 січня 2019
Бойовики обстріляли житлові будинки в селищі Золоте-5
Мешканки пошкодженої квартири на першому поверсі на той момент через стрілянину ховалися в дальній кімнаті будинку.
news-image

Бойовики на Донеччині обстріляли житлові будинки в селищі Золоте-5. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на  РБК-Украина.

За даними звіту СММ ОБСЄ від 28 січня, 26 січня команда Місії зафіксувала кульові отвори у п'яти вікнах п'ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку в селищі Золоте-5 (на заході від Луганська).

Повідомляється, що мешканки пошкодженої квартири на першому поверсі будинку, на той момент через стрілянину ховалися в дальній кімнаті будинку. У сусідньому п'ятиповерховому багатоквартирному житловому будинку команда Місії зафіксувала ще один кульовий отвір у віконній рамі на другому поверсі з північного боку. За оцінкою спостерігачів СММ, пошкодження з'явилося недавно і утворилося в результаті попадання боєприпасів стрілецької зброї. За словами трьох жителів будинків, вікна були пошкоджені ввечері 11 січня.

Крім того, 27 січня на ігровому полі стадіону селища спостерігачі зафіксували свіжу воронку (діаметром 1,5 м), яка, за їх оцінкою, утворилася від розриву мінометної міни або снаряда безвідкатні гармати.

Бойовики обстріляли житлові будинки в селищі Золоте-5

Читайте також:Бойовики 20 хвилин обстрілювали позиції ЗСУ поблизу Новотошківського