Події
25 січня 2019
Загадкова смерть студентки в лісі на Житомирщині: у поліції не підтвердили конфлікт в автобусі
Поліція розслідує кримінальне провадження.
news-image

У Житомирській поліції не підтвердили факт конфлікту між водієм автобуса і загиблою 21-річною студенткою Іриною Дворецькою. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Житомирській області, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Зазначається, що поліція перевірила інформацію щодо загибелі студентки, яку нібито висадили з маршрутки у безлюдному місці за несплату проїзду, після чого дівчина заблукала в лісі і загинула від переохолодження.

"Інформацію про можливий конфлікт між студенткою Іриною Дворецькою та водієм автобуса не підтверджує жоден із пасажирів того рейсу. За їхніми словами, дівчина вийшла із салону у момент, коли водій допомагав іншим пасажирам розміщати сумки у багажному відділені",- йдеться у повідомленні.

Перевірка всіх обставин загибелі дівчини триває.

Нагадаємо, 8 січня на Житомирщині за загадкових обставин загинула студентка IV курсу Новоград-Волинського медичного коледжу 21-річна Дворецька, яку нібито висадили з маршрутки вночі. У соціальних мережах було поширено інформацію про те, що загиблу Дворецьку водій вночі посеред траси вигнав з автобуса, бо та не мала 25 грн, щоб сплатити за проїзд.

Тіло дівчини 10 січня знайшов її батько-лісник у лісі між селами Перга та Рудня Хочинська в Олевському районі на Житомирщині.

Після смерті студентки поліція розслідує кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. В його рамках призначено судово-медичну експертизу, висновки якої ще не надійшли. Також було опитано водія та пасажирів вказаного рейсу.

Читайте також: На Житомирщині 21-річна студентка замерзла в лісі після того, як її висадили з маршрутки