Суспільство
24 січня 2019
На Житомирщині 21-річна студентка замерзла в лісі після того, як її висадили з маршрутки
У дівчини не було 25 гривень на проїзд.
news-image

10 січня між селами Перга та Рудня-Хочинська, що на Житомирщині, у лісовому масиві виявили тіло 21-річної дівчини, яка померла через переохолодження внутрішніх органів. Про це повідомляє видання "Олевськ.zt.ua", передає «Є!»

Як повідомили в поліції, тіло загиблої виявив її батько.

"10 січня між селами Перга та Рудня-Хочинська у лісовому масиві було виявлено тіло дівчини 1998 р.н. За висновком судово-медичної експертизи, смерть настала через переохолодження внутрішніх органів. За цим фактом розпочато кримінальне провадження, триває перевірка обставин. Про зникнення дівчини до поліції повідомив староста села Рудня-Хочинська 8 січня. Знайшов її батько, лісник, 10 січня", – розповіла керівник прес-служби ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Місцевий активіст "Стоп Корупції" Олександр Ігнатьєв поспілкувався з родичкою загиблої та з’ясував подробиці смерті дівчини. Виявилось, що та близько 4-ої години ранку їхала до міста Олевськ. Коли прийшов час розраховуватись за проїзд, в дівчини не виявилось грошей на квиток вартістю у 25 гривень. Тоді кондуктор вирішив висадити її на зупинці у 2-ох кілометрах від села Перга.

"Вона пішла трасою, однак потім збилась з дороги й зайшла в ліс. Там заблукала й замерзла" – розповів Олександр.

Відомо, що дівчина навчалась в Новоград-Волинському медичному коледжі.

 Зазначимо, що місцевим перевізником є ТОВ "РІМ-Богдан", яке, за словами активіста, монополізувало ринок перевезень в районі.

Читайте також: У Xаркові батько та син з'їли правоохоронця