Інтернет
10 грудня 2018
У Facebook заборонили пости із сексуальним підтекстом
Під заборону потрапила не тільки порнографія, але також еротичні танці й листування відповідного змісту.
news-image

Адміністрація Facebook заборонила користувачам розміщувати на платформі цієї соціальної мережі не тільки порнографію, а й фрагменти еротичних танців, знімки оголених людей і пости з сексуальним підтекстом. Ці положення розміщені в оновлених правилах соцмережі, передає «Є!»

Facebook визнає "важливість залучення уваги до проблем сексуального насильства та експлуатації", однак "проводить роздільну лінію, коли контент полегшує, сприяє або координує статеві зв'язки між дорослими".

"Ми також обмежуємо використання надмірно сексуальних виразів, які можуть вести до домагань, бо деяка частина нашої глобальної спільноти може сприймати дуже болісно подібний контент, а він може ущемити можливості людей зв'язуватися зі своїми друзями і більш широкою аудиторією", - пояснила адміністрація соцмережі.


Вона заборонила розміщувати на платформі Facebook кадри порнографічного змісту, шоу в стриптиз-клубах, еротичних танців, статевих відносин, знімки оголених людей. Під заборону потрапили послання сексуального, еротичного змісту, листування з сексуальним підтекстом і відверті натяки.

Читайте також: Хакери виставили на продаж дані 47 тисяч українців-користувачів Facebook