Політика
7 грудня 2018
Литовські міністри отримують особисті погрози від Росії через Україну – Грібаускайте
За словами президента Литви, це була очікувана реакція.
news-image

Литовські чиновники отримують особисті погрози від Російської Федерації через протидію російській агресії щодо України. Про це заявила президент Литви Даля Грібаускайте під час зустрічі з Президентом України Петром Порошенком в Києві, передає «Є!» із посиланням на УНН.

"Іноді не так просто бути першими у впроваджені санкцій. Наприклад, ми отримаємо особисті погрози від Росії – мої міністри, наприклад, міністр закордонних справ отримав", – сказала президент.

За її словами, це була очікувана реакція, водночас, підкреслила вона, набагато важливіше – бути відкритими перед обличчям агресора.

Нагадаємо, 25 листопада у районі Керченської протоки стався російський збройний напад та захоплення українських військових катерів "Бердянськ", "Нікополь" та буксира "Яни Капу", які здійснювали морський перехід з порту Одеса до порту Маріуполь – з Чорного в Азовське море, також були поранені та захоплені у полон члени їхніх екіпажів. У МЗС висловили з приводу цього категоричний протест Російській Федерації, вказавши, що це є черговим актом збройної агресії РФ проти України.

Читайте також: У ролі бідного українця пропаганда РФ зняла білоруса