Політика
7 листопада 2018
Секс-скандал у парламенті Канади: опозиційний депутат розсилав свої відверті фото
Депутат одружений та має трьох дітей.
news-image

Впливовий опозиційний депутат Тоні Клемент оголосив про свій вихід із усіх комітетів і складення повноважень тіньового міністра юстиції у зв’язку із неналежною сексуальною поведінкою, передає «Є!» із посиланням на Укрінформ.

“Упродовж трьох останніх тижнів я ділився своїми відвертими фотографіями та відео із особою, яку вважав жінкою, яка на це погодилася. Як виявилося, отримувачем насправді виступала особа або група, що прагла отримати фінансову вигоду”, - йдеться у поширеній депутатом заяві.

Він наголосив, що вже подав відповідне звернення до правоохоронних органів, які намагаються встановити справжні особи вимагачів.

“Прошу вибачення у своїх колег та моїх виборців, яких засмутив. Я рішуче налаштований звернутися за допомогою й необхідним у особистому житті лікуванням, аби упевнитися, що подібне не повториться”, - зауважив Клемент.

При цьому він додав, що й надалі сумлінно виконуватиме свої обов’язки депутата й відвідуватиме сесійну залу.

Згодом після оприлюднення його звернення, лідер опозиції у парламенті Ендрю Шир оголосив, що приймає відставку Клемента із партійних посад.

“Хоча я дуже розчарований діями пана Клемента, я радий, що він вирішив звернутися за допомогою і бажаю йому успіхів у цьому”, - сказав Шир.

Додамо, що Тоні Клемент одружений та має трьох дітей. Він вже 12 років є членом парламенту і за цей час займав високі посади в уряді, в тому числі був міністром охорони здоров’я, промисловості й фінансів.

Читайте також: У Лондоні заарештовано дружину азербайджанського банкіра, яка витратила на шопінг 16 мільйонів фунтів