Події
16 вересня 2018
Столичний метрополітен рахуватиме гроші корейськими машинками за 1,2 млн гривень
Машинки рахують банкноти із сортуванням та перевіркою на справжність за захисними ознаками, видимими в інфрачервоному і ультрафіолетовому діапазонах та з магнітною детекцією.
news-image

Комунальне підприємство "Київський метрополітен" 10 серпня за результатами тендеру замовило ТОВ "Гамма-Дніпро" грошово-лічильні машини за 1,2 млн гривень.

Про це повідомляється у системі "Прозорро", інформує «Є!», з посиланням на Українську правду.

Зазначається, що цього року поставлять 30 грошово-лічильних машин SB-7 виробництва "Hyundai MIB International Co. Ltd"(Південна Корея) по 39 900 грн.

В інтернет-магазинах їх можна побачити у продажу на 4% дорожче - по 41 500 грн.

Такі машинки рахують банкноти із сортуванням та перевіркою на справжність за захисними ознаками, видимими в інфрачервоному і ультрафіолетовому діапазонах та з магнітною детекцією, їх гарантійний термін - 1 рік.

Вони мають накопичувальний бункер на 200 банкнот, завантажувальний бункер на 500 банкнот, реджект бункер на 100 банкнот і швидкість перерахунку 1000/1200/1500 банкнот на хвилину.

Ціна угоди на 6% нижча від очікуваної вартості закупівлі в 1,27 млн грн.

Повідомляється, що власник столичного ТОВ "Гамма-Дніпро" - Олександр Бахметов з Києва, угоду з КП "Київський метрополітен" від фірми за довіреністю підписала директор із продажу Світлана Бахметова.

Усього з 2011 року "Гамма-Дніпро" отримала підрядів щонайменше на 5,1 млн грн.

"Єдиний конкурент - київське ТОВ "ДІІП 2000" харків’янина Андрія Кривицького на чолі з Владиславом Ковалем - пропонував на 1% нижчу ціну.

ТОВ "ДІІП 2000" відхилили за строк поставки не більше 15 днів замість необхідних 30 днів і технічні невідповідності товару, зокрема реджект бункер на 50 банкнот, тоді як вимагалося щонайменше на 70 банкнот", - йдеться у повідомленні.
Читайте також: «Посада: простий українець»: українці зможуть оригінально привітати один одного із Днем Незалежності
Читайте також: Київ - місто революції, що стало центром технологічного розвитку