Шоу-біз та культура
4 вересня 2018
51-річна Памела Андерсон хоче втретє стати мамою
Акторка хоче народити малюка від свого 32-річного нареченого.
news-image

Американська акторка Памела Андерсон готується стати мамою, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

У зірки Playboy вже є двоє дорослих синів - 21-річний Брендон Томас і 20-річний Ділан Джаггер. Проте акторка не приховує, що хотіла б народити малюка від свого 32-річного нареченого - футболіста збірної Франції Аділя Рамі.

За інформацією видання The Sun, нещодавно зірка остаточно вирішила вдатися до процедури ЕКО.

На те, щоб втретє стати матір'ю, Памелу надихнули Джанет Джексон, яка вперше народила у віці 50 років, і колишня дружина Сильвестра Сталлоне Бріджит Нільсен, яка стала мамою вп'яте у 54 роки.

Тепер Андерсон, яка заздалегідь передбачила можливість народити ще одну дитину в більш пізньому віці та заморозила свої яйцеклітини, готова витратити величезну суму, щоб здійснити свою мрію і народити дитину свому нареченому.

Сини зірки, народжені у шлюбі з рокером Томмі Лі, поділяють бажання мами, але переживають про стан її здоров'я, адже вона довгий час лікувалася від Гепатиту С. 

"Вони досить дорослі, щоб розуміти, що майбутня процедура може бути виснажливою і важкою для жінки її віку. Якщо її мрія збудеться і вона завагітніє - виносити дитину, а потім народити в 50 років буде великим фізичним випробуванням для організму", - заявив інсайдер, близький до родини.

Нагадаємо, про роман Памели Андерсон і Аділя Рамі стало відомо влітку минулого року, коли папараці сфотографували пару в одному з ресторанів в Ніцці. Пізніше вони стали частіше з'являтися разом, а влітку цього року Памела навіть приїжджала в Санкт-Петербург підтримати коханого на переможному для збірної Франції чемпіонаті світу. По завершенні мундіалю Аділь зробив актрисі офіційну пропозицію руки і серця.