Спорт
10 червня 2018
В Ужгороді триває чемпіонат світу з шидокан-карате
Почесний гість турніру - Йосідзі Соен.
news-image
На турнір приїхали 270 каратистів із 16 країн світу.

В Ужгороді у спортивному комплексі «Юність» триває відкритий чемпіонат світу з шидокан-карате. На престижні змагання з'їхалися 270 каратистів (200 дітей та 70 дорослих) із 16 країн світу: Японії, США, Австралії, Кувейту, Чилі, Монголії, Греції, Чехії, Словаччини, Німеччини, Угорщини, Франції, Бельгії, Вірменії, Грузії та України. Про це повідомляє Укрінформ, передає «Є!».

Учасники чемпіонату змагаються у таких у розділах: KNOCKDOWN KARATE (дорослі), SHIDOKAN GLOVES (дорослі), KATA (16 років +), TRIATHLON (дорослі), KNOCKDOWN KARATE (діти, юнаки та юніори).

Почесний гість турніру - Йосідзі Соено, засновник шидокан-карате. Три роки тому, коли чемпіонат світу проходив у Будапешті, бранч-президент шидокан- карате в Україні, голова Закарпатської обласної федерації шидокан-карате Михайло Годинець запросив Йосідзі Соено до Ужгорода для проведення міжнародного семінару. Саме тоді ж Йосідзі Соено і прийняв рішення, що чемпіонат світу з шидокан-карате у 2018-ому відбудеться в обласному центрі Закарпаття.