Події
29 травня 2018
Провайдери в Україні почали блокувати доступ до російських ЗМІ
Обмеження також поширюється на блокування активів, обмеження або припинення надання телекомунікаційних послуг і використання телекомунікаційних мереж загального користування.
news-image

Українські провайдери почали масово блокувати російські пропагандистські ЗМІ.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Провайдери почали обмежувати доступ до пропагандистських російських сайтів НТВ, РЕН ТВ і ВГТРК. При спробі зайти на зазначені ресурси, на екрані з’являється повідомлення: "На виконання указу президента України від 15 травня 2017 року доступ до ресурсів обмежено".

Також обмеження поширилося на такі пропагандистські телеканали як: "Росія 1", "Росія-Культура", "Росія 24", "РТР-Планета", "Цифрове ТБ".

За повідомленням ради національної безпеки і оборони України застосувала санкції терміном на 3 роки стосовно представництва федерального державного унітарного підприємства "Російське агентство міжнародної інформації "Російське інформаційне агентство "Новости", яке діє у Києві.

Обмеження також поширюється на блокування активів, обмеження або припинення надання телекомунікаційних послуг і використання телекомунікаційних мереж загального користування, заборона на збільшення розміру статутного капіталу і блокування інтернет-провайдерами доступу до інтернет-ресурсу rian.com.ua.

Зокрема, в санкційний список внесена і компанії ТОВ "Интерселект", через яку, за даними СБУ, здійснювалася господарська діяльність РИА "Новости Украина".



Читайте також: У Бельгії чоловік на вулиці розстріляв двох поліцейських і захопив заручницю