Війна
23 квітня 2018
Штаб АТО попередив про ймовірне здійснення бойовиками терактів на підприємствах Донбасу
Справжні мотиви таких повідомлень зрозумілі, зауважили у штабі АТО.
news-image

Розвідка штабу Антитерористичної операції не виключає ймовірності вчинення підконтрольними Росії бойовиками терактів на об'єктах критичної інфраструктури Донбасу. Як йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО на сторінці у Facebook, з метою залякування підконтрольні бойовикам ЗМІ продовжують продукувати інформаційні вкиди, для яких дуже часто використовуються "найнеймовірніші приводи, позбавлені логіки та здорового глузду".

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"Цього разу так зване "міністерство держбезпеки ЛНР" звинуватило українське командування ОТУ "Луганськ" у підготовці диверсії на одному зі складів зберігання вибухонебезпечних речовин ТОВ "Науково-виробниче підприємство "Зоря", що у Рубіжному. Відповідно до "страшилки", диверсія запланована на час візиту до району проведення АТО президента України Петра Порошенка і може стати додатковим приводом для введення миротворчої місії на Донбас", - йдеться в повідомленні.

Справжні мотиви таких повідомлень зрозумілі, зауважили у штабі АТО.

"Російсько-окупаційні адміністрації у будь-який спосіб прагнуть створити в суспільстві додаткову напругу й сформувати негативне ставлення щодо питання введення миротворчої місії на Донбас", - пояснюють у штабі.

Також метою таких інформаційних вкидів є дискредитація сил Антитерористичної операції в очах міжнародної спільноти та формування негативного іміджу Збройних сил України, додали у штабі АТО. Разом з тим, йдеться у повідомленні, розвідка штабу АТО не виключає ймовірності підготовки й проведення таких терактів саме бойовиками російсько-окупаційних військ. Зважаючи на це, штаб закликає керівництво підприємств вжити заходів стосовно посилення заходів безпеки та охорони. Прес-центр штабу АТО наголошує, що українська сторона зацікавлена у стабільній роботі об'єктів критичної інфраструктури Донбасу. Сили Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей продовжують неухильно дотримуватись Мінських домовленостей по усій лінії розмежування сторін, додали у штабі.

Читайте також: Донецьку фільтрувальну запустили - Авдіївці обіцяють дати воду
Читайте також: Кількість жертв вибуху у Кабулі сягнула 48