Події
19 квітня 2018
Росія використовує кібератаки, щоб підірвати світовий порядок, - Тереза Мей
У Лондоні відбулася зустріч глав урядів Канади, Великобританії, Австралії та Нової Зеландії. Учасники обговорили стратегію протидії російським кібератакам.
news-image

Днями в Лондоні відбулася зустріч глав урядів Канади, Великобританії, Австралії та Нової Зеландії. Учасники обговорили стратегію протидії російським кібератакам, пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

"Ми знаємо, що Росія робить, і не слід сумніватися, що ця кібервійна є одним з найбільших викликів нашого часу. Разом з нашими найближчими союзниками, троє з яких перебувають тут зараз, ми цілодобово будемо працювати з усіма доступними нам технологіями, щоб не дозволити агресивним державам і недержавним гравцям взяти верх", - сказала прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей.

Вона звинуватила Росію в "використанні кібернетичного простору як складової більш широких зусиль по підриву міжнародної системи".

Інші присутні прем'єр-міністри також підтвердили свою готовність співпрацювати в відображенні кібератак.

"Є на світі люди і держави, що не поділяють наші цінності, підхід до свободи і заснованому на правилах порядку. Тому друзям, однодумцям, як ми, важливо триматися разом, щоб висловити солідарність, направити чіткий сигнал тим, хто не дотримується правил", - сказав прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо.

Читайте також:Apple та Google відмовились боротися з кібератаками