«Ощадбанк» почав кредитувати фізосіб на встановлення сонячних електростанцій
Термін кредитування - до 6 років, ставка - 19,5% річних.
news-image

"Ощадбанк" запустив нову кредитну програму для фізичних осіб, в рамках якої можна отримати кредит на придбання і установку устаткування, яке забезпечує вироблення сонячної, вітрової, теплової або водної енергії в електричну. Про це повідомляється на офіційному сайті "Ощадбанку", передає «Є!» із посиланням на Економічну правду.

У компанії підкреслюють, що будуть видавати кредит на придбання і установку сонячних електростанцій, панелей, батарей, теплових насосів, вітрових станцій і генераторів, а також на купівлю необхідних матеріалів і устаткування до них.

Термін кредитування - до 6 років, ставка - 19,5% річних. Максимальна сума кредиту - 1 млн грн.

"Маючи успішний досвід реалізації урядової програми енергоефективного кредитування, "Ощадбанк" розробив продукт "Зелена енергія" для приватних домогосподарств. Ми очікуємо значний попит, адже Україна вже має значні досягнення в сфері альтернативної енергетики", - зазначив заступник голови правління "Ощадбанку" Антон Тютюн.

Як повідомлялося, у I кварталі поточного року введено в експлуатацію 159,4 МВт потужностей об’єктів, що генерують електроенергію з відновлюваних джерел за "зеленим" тарифом. З них майже 100 МВт - сонячні електростанції.

Нагадаємо, за останні три роки в Україні більше 3 тисяч приватних домогосподарств встановили сонячні електростанції загальною потужністю 51 МВт.

Читайте також: Біля скандального гуртожитку на Обухівській влаштували стрілянину: є поранені