Події
3 квітня 2018
У Кривому Розі жінка провалилася під землю на дитячому майданчику (фото)
Її з цієї ями дістали випадкові перехожі.
news-image

Під час прогулянки з дитиною на дитячому майданчику криворожанка провалилася в дірку, що утворилася просто під ногами.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Про подію написала сама постраждала Наталія Василіхина на своїй сторінці у Facebook: "Зараз гуляла з дитиною у дворі і на дитячому майданчику, де пісочник... провалилася в яму по пояс. Такий же обвал без дна у сусідньому дворі, збільшується. Що це? І куди з цим звертатися? Я злякатися не встигла, а малий, звичайно...була мама й немає"

 Її з цієї ями дістали випадкові перехожі.

"Смішного мало, реально місце, де гуляють наші діти. Була б я худіша, пішла б вся під землю. По пояс... я шокована. Діти, пісочок... наш двір", - повідомила криворожанка.

 Як повідомив представник фірми-управителя будинку "Центробуду", робітники одразу ж виїхали на місце події, щоб з'ясувати причини утворення діри на дитячому майданчику, передає 0564. Він зазначив, що, найімовірніше, земля провалилася через вентиляційні шахти для бомбосховища. 

"Я так розумію, що з часом жителі захарастили цей вентиляційний канал і в підсумку знесли цю споруду. Зверху це засипали будівельним сміттям, засипали піском і влаштували там мікродитячий майданчик", – сказав представник фірми-управителя.

Сьогодні комунальники все це утрамбували непросадочним матеріалом, пісок повернули на місце.

Читайте також: Ігор Ніконов: Республіка - новий проект для активних людей від КАН Девелопмент
Читайте також: СБУ: російські спецслужби намагаються повернутися до проекту «Бессарабія»