Події
21 березня 2018
У Росії школярка відкрила стрілянину з пневматичного пістолета: 7 учнів постраждало
Інцидент стався вранці 21 березня в школі № 15 міста Шадринськ Курганської області.
news-image

У Росії школярка відкрила стрілянину з пневматичного пістолета, унаслідок чого постраждало семеро осіб. Про це повідомляє "ТАСС", посилаючись на джерело в головному управлінні МВС РФ у регіоні. Про це інформує «Є!» з посиланням на 112.

Інцидент стався вранці 21 березня в школі № 15 міста Шадринськ Курганської області.

Учениця 13 років відкрила стрілянину на перерві з пневматичного пістолета, який належить її батькові.

Наразі в школі слідчо-оперативна група встановлює причини події. Освітній заклад працює в штатному режимі.

За словами джерела, медики виїхали на місце НП та оглянули постраждалих учнів школи, госпіталізація більшості з них не знадобилася.

"За попередніми даними, одного з дітей швидка забрала з собою, діагноз пояснити не зможу", - уточнила представник МВС.

В апараті уповноваженого з прав дитини в Курганській області повідомили, що дитячий омбудсмен виїхала на місце події, щоб з'ясувати подробиці інциденту.

Нагадаємо, 20 березня в середній школі Great Mills штату Меріленд (США) відкрили стрілянину, внаслідок якої трьох осіб було поранено, у тому числі стрільця.

У лютому в середній школі Stoneman Douglas High School міста Паркленд (штат Флорида) сталася стрілянина. Поліція офіційно повідомила про 17 загиблих і понад 50 поранених. Стрільця заарештували. Ним виявився 19-річний Ніколас де Хесус Крус, відомий своєю асоціальною поведінкою. Влада проте не приділила цьому належної уваги, і молодий чоловік зміг дістати зброю.

Зазначимо, що під час конференції, присвяченій насильству із застосуванням вогнепальної зброї за участю викладачів та учнів зі школи у Флориді, де внаслідок стрілянини загинуло 17 осіб, Трамп запропонував озброїти вчителів для запобігання трагедіям.