Суспільство
13 березня 2018
Шоумен Олександр Педан розповів про те, як планує модернізувати уроки фізкультури (фото, відео)
Головна мета – долучити дітей до спорту та витягнути їх із гаджетів, запропонувати можливість вибору та альтернативу, аби здоровий спосіб життя був ще й захоплюючим.
news-image

Урізноманітнити уроки фізкультури наполегливо пропонує Олександр Педан. Сьогодні шоумен та керівник проекту «JuniorZ» в Тернополі. Каже, що козли, канати та колоди уже давно варто змінити на сучасніші спортивні ігри в залі, пише «Є!» з посиланням на портал Доба.

Як альтернативу пропонує тернопільським вчителям фізкультури замінити це на чирлідинг, флорбол, воркаут, ю-денс, хортинг та ще багато-багато іншого. 

У ці хвилини в гімназії міста Тернополя відбувається активне обговорення проекту разом з вчителями міста, міським головою та активістами. Також після теоретичної частини семінару для вчителів та учнів будуть проведенні тренування із зазначених видів спорту, які здійснюватимуть професійні інструктори. 

Дану спортивну модель Олександр Педан вивчав у США. Власне, планує відтворити її тут. Головна мета – долучити дітей до спорту та витягнути їх із гаджетів, запропонувати можливість вибору та альтернативу, аби здоровий спосіб життя був ще й захоплюючим.

В рамках заходу також відбулось підписання меморандуму про розвиток спорту між міським головою Сергієм Надалом та Олександром Педаном.