Події
10 лютого 2018
До окупованого Криму прибуде нова німецька делегація
Організатором поїздки виступає німецький політик, глава фракції "Ліві" в парламенті міста Квакенбрю.
news-image

До окупованого Росією Криму має намір приїхати нова делегація з Німеччини.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Цього разу до її складу входять представники партії "Ліві", повідомляють «РИА Новости» із посиланням на слова так званого «заступника голови комітету кримського парламенту з міжнаціональних відносин, голову кримської німецької національно-культурної автономії» Юрія Гемпеля. Напередодні тижневий візит до окупованого Криму завершили депутати регіональних парламентів від правої партії "Альтернатива для Німеччини". Вони виступили за скасування антиросійських санкцій і заявили, що півострів є частиною Росії. 

"До мене прийшов список кандидатів делегації, яка хоче брати участь в майбутньому Ялтинському міжнародному економічному форумі. Крім того, їх цікавить можливість присутності на виборах президента Російської Федерації, але це питання потрібно узгоджувати на федеральному рівні", - сказав Гемпель.

Організатором поїздки виступає німецький політик, глава фракції "Ліві" в парламенті міста Квакенбрюк (земля Нижня Саксонія) Андреас Маурер. Нагадаємо, раніше до окупованого Криму навідувалася делегація німецьких депутатів, які представляють регіональні парламенти. До складу делегації увійшли депутати від партії "Альтернатива для Німеччини" (AfD) з регіональних парламентів Берліна, Бранденбурга і Рейн-Вестфалії. Прибулі до Криму німецькі депутати заявили, що їх не турбує загроза опинитися нев'їзними на материкову частину України.

Читайте також: За минулу добу бойовики 11 раз відкривали вогонь по українських позиціях - штаб