Політика
3 лютого 2018
У Пентагоні поділилися очікуваннями щодо одного закону в Україні
Голова Пентагону висловив надію.
news-image

Міністр оборони США Джеймс Меттіс очікує, що в Україні незабаром ухвалять закон про національну безпеку. За його словами, такий крок стане основою для успішних реформ у сфері оборони.

Про це заявила представниця Пентагону Дана Уайт за підсумками зустрічі міністрів оборони України та США., передає «Є!».

Голова Пентагону Меттіс підкреслив важливість американо-українського партнерства щодо захисту. Він похвалив міністра Полторака за постійну хоробрість його країни перед обличчям російської агресії та знову підтвердив підтримку з боку США цілей української військової реформи, – зазначають у Пентагоні.

Крім того, за словами представниці оборонного відомства США, Джеймс Меттіс назвав закон про національну безпеку пріоритетним питанням.

Голова Пентагону висловив надію, що Адміністрація Президента і український парламент, Верховна Рада, здійснять швидкі заходи і ухвалять законодавство, яке забезпечить міцну правову основу для здійснення реформ оборони на підтримку безпечної і демократичної України", – наголошується у повідомленні.

Також підкреслюється, що обидва лідери взяли на себе зобов'язання укріплювати міцне партнерство між США та Україною, засноване на спільних інтересах безпеки та загальних принципах.