Суспільство
24 січня 2018
Телеведуча Влащенко заявляє про погрози з боку депутата «Народного фронту» (відео)
За словами журналістки, їй "нагадали про долю Бузини".
news-image

Ведуча програми Hard Talk на телевізійному каналі ZIK Наталія Влащенко заявила про те, що на її адресу надходили погрози з боку депутатів Верховної Ради України від фракції "Народний фронт" ще до скандального ефіру з колишнім першим заступником глави Адміністрації Президента України Андрієм Портновим, передає «Є!» із посиланням на Українські Новини.

"До ефіру з Портновим зателефонував депутат з "Народного фронту" та пригрозив, сказавши: "ти знаєш про долю Бузини". "Я одразу звернулася до спецслужби", - сказала вона.

За її словами, цей депутат є одним з організаторів цькування телеканалу у соціальних мережах.

"Його прізвище знають Юрій Луценко (генеральний прокурор України), Василь Грицак (голова Служби безпеки України), керівники всіх спецслужб. Він пригрозив, якщо буде ефір, правими радикаламы та іншими людьми", - розповіла ведуча.
"Наша професія вимагає від нас виконувати свої обов'язки, що ми й робимо", - зазначила Наталя Влащенко.

Нагадаємо, 22 січня відомий юрист та колишній перший заступник глави Адміністрації Президента України Андрій Портнов взяв участь у авторській передачі Наталії Влащенко "HARD з Влащенко" на телеканалі ZIK.В інтерв'ю телеканалу він розповів про помилки команди Віктора Януковича та про те, як їх повторює нинішня влада.

Читайте також: «Не можу перебувати у студії, де був віртуальний Портнов»: нардеп Вінник залишив прямий ефір каналу ZIK (відео)