Події
15 січня 2018
Напад на школу у Росії: ножами порізали вчительку і вісьмох учнів
Після нападу в школі почалася пожежа.
news-image

У російському місті Пермь невідомі з ножами здійснили напад на школу № 127, внаслідок якого було поранено вісьмох учнів і вчительку.

Про це повідомляє "Интерфакс" з посиланням на Міністерство територіальної безпеки Пермського краю, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

У будівлю МАОУ "Середня загальноосвітня школа №127" увірвалися двоє чоловіків у масках з ножами. Внаслідок нападу постраждало 9 людей. Після нападу в школі почалася пожежа.

Кількість постраждалих під час нападу в пермській школі становить дев'ять осіб. Це одна вчителька і вісім учнів, – повідомили у Мінтербезпеки.

У регіональному Мінохорони зазначили, що двоє постраждалих – вчительку і дитину 16 років госпіталізовано з ножовими пораненнями шиї у важкому стані. Вчителька – у реанімації. У решти постраждалих – незначні поверхневі травми.

Зі слів очевидців, під час нападу озброєних ножами чоловіків постраждали учителька і учні 4Б класу. 698 дітей та 45 дорослих евакуювали з будівлі школи у торговий центр "КІТ". Нападників вдалось затримати.

Читайте також: Слідчий комітет Росії відкрив 209 справ проти українців через війну на Донбасі
Читайте також: На донецькому напрямку противник застосував міномети на Приазов’ї, - штаб АТО