Світ
12 грудня 2017
Мережу схвилювало звернення школяра про цькування (відео)
Промову хлопця про цькування та агресивну поведінку дітей вже переглянули понад 16 млн користувачів.
news-image

Мережу облетіло відверте відеозвернення Кітона Джонса, американського школяра, яке на його прохання записала мати. Промова хлопця про цькування та агресивну поведінку дітей вже переглянули понад 16 млн користувачів.

У школі хлопця часто піддають цькуванню через його зовнішність і невелике коло друзів, інформує "Обозреватель", пише «Є!».

Зіткнувшись із цією проблемою у черговий раз, хлопець звернувся до громадськості, ледь стримуючи сльози образи. Він сказав:

"Не можна засуджувати людей за те, що вони відрізняються один від одного. Вони в цьому не винні. Не дозволяйте сміятися над собою".

На відео школяр розповів, що діти знущаються над ним через його ніс та через те, що у нього немає друзів: "Навіщо ви знущаєтеся? Для чого це? Чому ви вважаєте кумедним зривати своє зло на інших, ні в чому не винних людей? Це ненормально".

Матір Кітона змогла з'ясувати, що в школі діти пролили молоко на його одяг, потім стали кидатися у нього їжею і обзивати "потворним".

Мільйони користувачів Мережі схвилювало звернення хлопця. На сторону хлопчика стали не лише батьки, діти і всі небайдужі глядачі відео, а й низка американських зірок. Вони почали масово публікувати на особистих сторінках в соціальних мережах повідомлення на підтримку школяра.

Репер Снуп Догг, поп-співак Джастін Бібер і співачка Кеті Перрі, актори Марк Руффало і Кріс Еванс та інші знаменитості назвали Кітона своїм другом і різко виступили проти цькування, особливо проти агресії у школах.

Деякі знаменитості, щоб підтримати Кітона, також поділилися історіями з шкільних років, коли вони неодноразово ставали об'єктами насмішок, супроводивши пости хештегом #standforkeaton.

 

 

 

Читайте також:На Дніпропетровщині 13-річний учень жорстоко побив восьмикласника під заклики натовпу (відео)