Політика
21 листопада 2017
Ляшко збрехав про виграш в лотерею півмільйона гривень, - нардеп
Перевіряти виграш Ляшка в НАПК вирішили тільки наступного року.
news-image

Олег Ляшко збрехав про виграш в лотерею понад 500 тисяч гривень. Про це написав на своїй сторінці в Facebook депутат Ради Сергій Каплін, опублікувавши відповідь "Національної лотереї" на свій запит, передає «Є!»

"Станом на 9 листопада Олег Ляшко не звертався за виграшем ні в один з офісів Української Національної Лотереї. При цьому задекларував потрійну удачу у вигляді півмільйона гривень, у повідомленні про суттєві зміни в майновому стані, зміни внесено ще 24 жовтня. Звідки ж гроші, які головний радикал називає виграшем?", - заявив Каплін.

Депутат також повідомив, що перевіряти виграш Ляшко в НАПК вирішили тільки в наступному році. За його словами, це для того "щоб радикальний везунчик встиг заховати всі кінці в воду".

Каплін також розповів, що згідно з відповіддю Національної Лотереї повторно звернувся до Нацагентства з попередження корупції, щоб там взялися перевіряти декларацію Ляшко, а також повідомили про нові факти для розслідування незаконного збагачення Олега Ляшка, яке проводить НАБУ.

Нагадаємо, декларацію з лотерейним виграшем Ляшка до Нового року не перевірятимуть. Раніше повідомлялося, що Ляшко виграв у лотерею понад півмільйона гривень. Зокрема, Ляшко задекларував три виграші: 283 560, 153 485 і 134 000 гривень.