Суспільство
2 листопада 2017
Власник викраденого собаки знайшов його через два роки пошуків
Навесні 2015 року собаку викрали, коли Олександр поїхав з ним до торговельного центру.
news-image

Два з половиною роки тому Олександр втратив свого чотирилапого друга, проте після двох з половиною років пошуків маленького той-тер'єра вдалося знайти. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Наш Київ.

Навесні 2015 року собаку викрали, коли Олександр поїхав з ним до торговельного центру. Господар зі зламаною ногою сидів у машині, а пес бігав навколо машини. Раптом поруч зупинилось авто, з якого вийшов невідомий чоловік, схопив собаку, кинув його в машину і зник.

З того дня він постійно об'їжджав місця, де продають тварин, розклеїв півтори тисячі оголошень з проханням повернути собаку за винагороду, постійно моніторив сайти, де виставляли собак на продаж. Після двох років безперервних пошуків Олександр натрапив на фото свого пса в оголошенні. Прикинувшись клієнтом, він приїхав з іще одним своїм собакою ніби-то на злучку до жінки, що дала оголошення.

"Вєнька, Вєнька! — розповідає про зустріч з чотирилапим другом хлопець. — Він на мене дивиться і починає на мене стрибати. Я його, природно, беру на руки, закінчую розмову словами "Все зрозуміло, до побачення", відсовую в сторону її , відкриваю ці двері, виходжу, натискаю на кнопку ліфта, мотор у мене торохтить..."

Жінка, з якою жив пес, так і не змогла пояснити, звідки він в неї. Після щасливого воз'єднання Олександр чіпував свого той-тер'єра та зробив йому паспорт. А той, в свою чергу, тепер ні на крок не відходить від господаря, а хвилини розлуки переносить дуже болісно. 

 

Читайте також:Населення України є дуже бідним, – міжнародні експерти