Політика
25 жовтня 2017
У Кремлі відреагували на слова Собчак про Крим
Проте Пєсков не став озвучувати позицію президента РФ щодо того, чи варто за такі слова притягти Собчак до кримінальної відповідальності.
news-image

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував висловлювання телеведучої Ксенії Собчак про те, що Крим належить Україні. Про це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на спілкування Пєскова з журналістами, передає «Є!» із посиланням на УП.

"З точки зору міжнародного права, де-юре і де-факто, Крим є невід'ємною частиною Російської Федерації. Обговорення територіальної і суверенної приналежності Криму не підлягає обговоренню ніяк і ні з ким", - заявив він.

Водночас прес-секретар не став озвучувати позицію президента РФ щодо того, чи варто за такі слова притягти Собчак до кримінальної відповідальності або не зареєструвати кандидатом в президенти.

Як відомо, 24 жовтня Собчак, яка претендує на пост президента Росії, заявила, що з точки зору міжнародного права Крим - український, а Російська Федерація порушила Будапештський меморандум анексією півострова.

Читайте також: Росія порушила Будапештський меморандум, - Собчак про анексований Крим