Політика
7 жовтня 2017
На сесії ПА НАТО Україною було підняте питання про мілітаризацію Криму
Народний депутат України від БПП Ірина Фріз повідомила на своїй сторінці у Facebook.
news-image

В Бухаресті розпочала роботу чергова сесія ПА НАТО, Під час якої українська делегація підняла питання мілітаризації Криму. Про це Голова Постійної делегації у Парламентській асамблеї НАТО, народний депутат України від БПП Ірина Фріз повідомила на своїй сторінці у Facebook, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

"В ході обговорення, яке ще триває, ми акцентували увагу ПА НАТО на питаннях мілітаризації Криму, порушенні прав і свобод на півострові окупантами, примусовому наданні кримчанам громадянства Росії, заселенню народностями Сибіру, ганебних вироках Ільмі Умерову, Ахтему Чийгозу…. Росія – агресор номер один у світі, яка, для реалізації власної політики, використовує як комплексний арсенал боротьби з цивілізованим світом такі явища як сепаратизм, кібертероризм, інформаційна війна, міграційна криза. Все це вже стало геополітичними технологіями, якими Кремль вправно жонглює в рамках гібридної війни проти демократичних держав", – написала Голова делегації.

 Також, за її словами, "представник делегації Іспанії Рікардо Тарно заявив про наявність російської руки у Каталонському питанні. Він впевнений, що в такий спосіб Росія намагається підірвати єдність однієї з країн НАТО". 

Читайте також: Україна та Молдова підписали угоду про спільний контроль на кордоні
Читайте також: Гройсман оприлюднив особливості надання цьогорічних субсидій