Події
2 жовтня 2017
Під Печерським райсудом Києва побили прихильників Антимайдану (фото)
За цією справою як звинувачувані проходять колишні співробітники МВС Ігор Бабич, Сергій Поготов та Анатолій Серединський.
news-image

Зранку 2 жовтня під Печерським райсудом у Києві сталися сутички між активістами патріотичних організацій та “тітушками” з ГО “Майдан”.

Інформує «Є!», з посиланням на informator.news.

Активісти організацій “Національний Корпус”, С14 і “Традиція і порядок” прийшли до Печерського райсуду за адресою вул. Гайцана 4 у Києві, аби взяти участь у судовому засіданні зі справи розстрілу “Небесної сотні”. За цією справою як звинувачувані проходять колишні співробітники МВС Ігор Бабич, Сергій Поготов та Анатолій Серединський, які підозрюються у вбивстві активістів Революції Гідності.

Також на під Печерський райсуд приїхали “тітушки” з відомої в Києві ГО “Майдан”, яка попри назву була створена прихильниками Антимайдану та часто постачає проплачену “масовку” на політичні акції з метою організувати провокації та сутички. За словами кореспондента, “тітушок” привезли на двох автобусах, вони були у бронежилетах та були озброєні кийками.

Після сутички активісти патріотичних організацій розігнали натовп “тітушок”. Повідомляється, що в лавах останніх були поранені. Лише після цього втрутилися співробітники МВС.

Засідання суду внаслідок сутичок не почалося вчасно. Як відзначив у коментарі ІНФОРМАТОРу лідер руху “Традиція і порядок” Богдан Ходаковський, засідання швидше за все буде перенесено. Наразі під будівлею суду залишаються активісти.

Читайте також: Конкурс до Верховного суду: Порошенко прокоментував результати
Читайте також: Генпрокуратура завершила розслідування вибухів у Сватовому та Балаклії
Читайте також: В Одесі перед консульством Росії спалили опудало Путіна: фото