Київ
6 вересня 2017
У Києві 9 та 10 вересня перекриють Майдан Незалежності та Хрещатик
9 та 10 вересня заборонять рух транспортних засобів у зв'язку з проведенням спортивно-масового заходу Intersport Ukraine Run.
news-image

У центрі Києва 9 та 10 вересня заборонять рух транспортних засобів у зв'язку з проведенням спортивно-масового заходу Intersport Ukraine Run. Про це повідомляє прес-служба КМДА, пише «Є!» з посиланням на 112 канал.

З 9:00 9 вересня до 23:00 10 вересня буде перекрито рух на Майдані Незалежності та вул. Хрещатик (від вул. Архітектора Городецького до вул. Богдана Хмельницького).

Також рух заборонять із 6:00 9 вересня до 23:00 10 вересня для монтажу конструкцій спортивного містечка та 10 вересня з 9:30 до 13:00 за таким маршрутом: вул. Хрещатик – Європейська площа – вул. Михайла Грушевського – Петрівська алея – Паркова дорога – вул. Михайла Грушевського – Арсенальна площа – вул. Івана Мазепи – Арсенальна площа – вул. Михайла Грушевського – Петрівська алея – Паркова дорога – алея Героїв Крут – вул. Івана Мазепи – Арсенальна площа – вул. Михайла Грушевського – Європейська площа – вул. Хрещатик.

На час проведення заходу у маршрути наземного пасажирського транспорту загального користування, що курсує зазначеними вулицями, буде внесено зміни.

Нагадаємо, “Intersport Run UA 2017” проходитиме в Києві вже в третій раз. На бігових стартах очікується близько 7,5 тисяч учасників: як професіоналів, так і любителів. Також на Хрещатику проходитиме Intersport Fest, в рамках якого будуть проведено змагання в таких видах спорту: баскетбол, сайклінг, StreetWorkOut, йога, кросфіт, велофристайл, TRX, бокс, український хортинг.

Читайте також:У столиці знову можуть зрости тарифи - тепер на холодну воду

Читайте також:СБУ спіймала на хабарі депутата Вінницької облради