Авторизація

Київ
22 серпня 2017
23 і 24 серпня у залі Верховної Ради будуть проводитись екскурсії
Під час огляду буде представлено Прапор Незалежності України, та експозицію Шлях Держави. Символи відродження у рамках створення Музею українського парламентаризму.
news-image
До Дня Державного прапора та Дня Незалежності України 23 і 24 серпня у залі Верховної Ради будуть проводитись екскурсії.
 
Про це повідомляє інформаційне управління Апарату Верховної Ради України, пише «Є!».
"До Дня Державного Прапора України 23 серпня та Дня Незалежності України 24 серпня у Верховній Раді відбудуться екскурсії, під час яких буде представлено Прапор Незалежності України, та експозицію "Шлях Держави. Символи відродження" у рамках створення Музею українського парламентаризму", – йдеться у повідомленні.

Минулого року у Верховній Раді відбулися оглядові екскурсії до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. Екскурсії тривали протягом двох днів – 23 та 24 серпня. Завдяки відкритій реєстрації, що здійснювалася на сайті парламенту, було сформовано 33 екскурсійні групи. Загалом, за два дні будівлю Верховної Ради відвідали понад 600 осіб.

Учасники екскурсій мали можливість оглянути виставку "Символи нашої Незалежності", присвячену Дню Державного Прапора України та 25-річчю Незалежності Української держави, також відвідати експозицію "Головний Прапор країни" та сфотографуватися біля картини "Державотворення".

Окрім того, відвідувачі протягом 30-хвилинної екскурсії побували на балконі сесійної зали парламенту, в якій ухвалюються закони України, а також завітали до кулуарів Верховної Ради та прес-пойнту, де проходять брифінги народних депутатів.

Читайте також:Синоптик розповіла, якою буде погода на День прапора України

Читайте також:У День Незалежності фільм «Червоний» виходить у прокат в усіх великих містах України