Джон Сноу розповів, чому герої Гри престолів не носять шапки
Фанатів Гри престолів вже роками цікавить, чому герої серіалу не носять головних уборів, особливо на півночі.
news-image
Фанатів "Гри престолів" вже роками цікавить, чому герої серіалу не носять головних уборів, особливо на півночі, тому фанати почали розробляти різні теорії, які б це пояснили

Про це пише  «Є!» з посиланням на Еспресо.

Все почалося у 2013 році, коли користувач популярного ресурсу Reddit з ніком Samalamalam припустив, що члени Нічного дозору не носять шапок, щоб краще чути.

"В шапках, капюшонах і шоломах гірше чуєш. Розвідники почали відправлятися на вилазки з непокритою головою, щоб не потрапити в засідку. Інші учасники Нічного дозору почали повторювати за розвідниками, поки це не стало предметом гордості для всіх воронів", - пояснив свою теорію користувач.

Теорія почала набирати популярності і серед звичайних користувачів у мережі.

Проте він помилився.

Видання запитало у самого актора Кіта Харінгтона, який грає Джона Сноу, чому герої ходять без шапок, незважаючи на те, що настала зима.

Харінгтон розповів, що він просив видати йому шапку під час зйомок в Ісландії, але йому відмовили.

"Ми нескінченно сперечалися з цього приводу: чи повинні люди на півночі носити головні убори чи ні. Адже безглуздо в холодному кліматі ходити з непокритою головою ", - розповів актор.

Рішення про те, щоб відмовитися від шапок, було прийнято давно, бо творці серіалу вирішили, що важливіше показувати обличчя героїв. Якби вони носили шапки, то розрізняти персонажів глядачам було б дуже складно. 

Читайте також:Forbes склав рейтинг найбільш високооплачуваних актрис світу