Війна
8 червня 2017
Звіт із території зони АТО: один військовослужбовець загинув, шестеро поранених
Окупанти обстріляли позиції українських військових у передмісті Авдіївки зі 120 й 82-мм мінометів.
news-image

З початку доби (8 червня) ситуація у районі проведення АТО залишається напруженою. Бойовики 18 разів обстріляли позиції сил АТО. Один український військовий загинув, ще шестеро – отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Приморський напрямок. Біля Широкиного бойовики били зі 120-мм мінометів та двічі відкривали вогонь в бік українських позицій зі стрілецької зброї. А укріплення ЗСУ на підступах до Мар'їнки окупанти обстріляли з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Під час одного з ворожих обстрілів під вогонь бойовиків також потрапили житлові квартали Мар'їнки. Внаслідок обстрілу було поранено 50-річну жінку. Постраждалу доправили до лікарні з пораненням стегна.

Донецький напрямок. Окупанти обстріляли позиції українських військових у передмісті Авдіївки зі 120 й 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї різних калібрів. Також з мінометів калібру 82 мм бойовики били по українських військових, котрі тримають оборону поблизу Зайцевого та Верхньоторецького.

Луганський напрямок. Бойовики двічі відкривали вогонь із 120-мм мінометів по українських позиціях неподалік Трьохізбенки. З таких же артилерійських систем окупанти обстріляли українських воїнів, котрі тримають оборону біля Катеринівки.

Внаслідок бойових дій 8 червня один український військовий загину, ще шестеро – отримали поранення.

Читайте також: Слава Україні, покидьки! - боєць АТО подзвонив в прямий ефір радіо Донецька (відео)
Читайте також: Антон Геращенко знає, хто причетний до вибуху в американському посольстві
Читайте також: На Київщині водій позашляховика спочатку створив аварійну ситуацію а потім почав стріляти зі зброї