Суспільство
2 червня 2017
«Мій тато – головний злодій країни» - донька Пєскова пожартувала у соцмережі
У своєму дописі дівчина висловила надію, що "холопську долю не пізнає".
news-image

Дочка прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова, Єлизавета збурила соцмережі величезним саркастичним постом у своєму Instagram, передає «Є!» із посиланням на Таблоїд.

Дівчина заявила, що її "замучила совість" та докладно розказала, як їй живеться, їсться та спиться. Своєрідний гумор юної "рабовласниці", котра мешкає в Парижі, викликав неоднозначну реакцію читачів.

"… Заснути не можу ніде: на жодній із яхт, у жодному з палаців, у жодному з джетів не виходило стулити очей. Жоден зі служників не зміг мене втішити. Час одкровення настав. Я – Пєскова Єлизавета Дмитрівна, донька головного мільярдера і злодія країни, пресс-секретаря голови держави", - "побідкалася" підписникам Єлизавета.
 

19-річна Пєскова підкреслила, що це перший текст, який вона написала сама. Мовляв, досі пости за неї складала "команда холопів" за гроші росіян.

"Раціон мого харчування складається з лобстерів, посипаних макдамією і шафраном, завалених кав'яром білуги-альбіноса та девонських крабів. Коротше кажучи, з усього, що вам не по кишені, оскільки ваша рабська кишеня – моя кишеня, розшита діамантами 60 карат", - повідомила Ліза.

Далі Пєскова докладно описала, як спить на мраморній яловичині та робить процедур из обгортання у чисте золото – знов-таки, на народні гроші.

 
 
"Займаюся я крадійством. Мені дуже пощастило, бо мій тато – головний злодій країни та навчає мене всіх тонкощів цього прибуткового мистецтва", - похвалилася Єлизавета.
"Я чула, що люди працюють, але впевнена, що вашу холопську долю я не пізнаю. Я ніде не навчаюся, бо тупа від народження, але це не проблема, оскільки диплом мені, звісно, куплять! Врешті-решт, якщо мені щось знадобиться – я просто куплю раба на гроші народу! Тож майбутнє – за мною!", - підсумувала Пєскова.

На епістолярний шедевр Лізу, вочевидь, надихнула реакція людей на її попередній пост на тему реновації житла в Москві.  Представниці "золотої молоді" стали докоряти тим, що не їй, котра купається в розкошах у Парижі, просторікувати про майбутнє російської столиці.