Ведучого «Ревізора» побив охоронець одного із закладів у Кам'янці-Подільському
Після цього команда проекту все одно зуміла провести перевірку готельного номера в даному готельно-ресторанному комплексі.
news-image

Неприємний інцидент з провідним трапився на другий день перебування «Ревізора» в Кам'янець-Подільському. Команда приїхала в один з готельно-ресторанних комплексів на перевірку, але на вході зіткнулася з агресивно налаштованим власником закладу. Чоловік (який з порога заявив, що він - колишній боксер і афганець) зачинив двері прямо перед операторами. Правда, провідний встиг увійти до закладу, і залишився один на один з агресивним незнайомцем.

Інформує «Є!», з посиланням на newsyou.info.

«Все сталося швидше, ніж ми встигли щось сказати, - говорить креативний продюсер проекту Маша Павлічук. - Ніякі наші слова про те, що ми журналісти, і діємо на законних підставах, не допомагали. Поки ми розбиралися, Микола попрямував на кухню ресторану. Він навіть не відразу зрозумів, що операторів з ним немає. По дорозі власник кілька разів спробував вдарити Миколи по голові. Але провідною адже теж спортсмен, так що зумів ухилитися ».

Кухню ресторану Микола таки знайшов, але і тут його зустріли агресією.

«На мене накинулися дві жінки, намагалися роздряпати шию та обличчя, почали рвати одяг, і у них це вийшло, - згадує Тищенко. - Порвали светр в декількох місцях. Жінок я не б'ю, сенсу проводити ревізію без операторів я не бачив, тому попрямував до команди на вулицю. Все ще в супроводі власника закладу. Він знову спробував мене вдарити, і на цей раз спроба увінчалася успіхом ».

Після цього команда проекту все одно зуміла провести перевірку готельного номера в даному готельно-ресторанному комплексі, але вже під охороною викликаної поліції. Потім «Ревізор» зробив паузу в перевірках, щоб написати заяву, і тільки коли рівень адреналіну в крові знизився, Микола зрозумів, що удар в голову з боку власника не пройшов безслідно.

«Мені різко стало погано, почала крутитися голова, занудило, - каже ведучий. - Поліція викликала швидку допомогу. Мене відвезли в лікарню, зробили кілька уколів і діагностували гематому, є підозра на струс мозку. Лікарі наполягали на госпіталізації, але я відмовився, так як відрядження тільки почалася, і у нас ще багато роботи. Якщо ви думаєте, що мене можна зупинити, то дуже помиляєтеся - це я до власників закладів зараз звертаюся », - зазначив Микола.
Читайте також: Віталій Кличко: «Ми плануємо реформувати систему стоматологічної допомоги через об’єднання 14 комунальних поліклінік у єдине підприємство»