Київ
5 травня 2017
У Києві на «Петрівці» троє підлітків залізли на дах електропоїзда та відмовлялися злізати (відео)
На прохання правоохоронців злізти з даху електропоїзда підлітки реагували агресивно та погрожували взятися руками за дроти, якщо до них хтось наблизиться.
news-image

У Києві троє неповнолітніх на годину зупинили рух електропоїздів . Запобігти трагічним наслідкам екстремальної поїздки дітей на даху електрички вдалося завдяки спільним зусиллям правоохоронців, рятувальників та небайдужих громадян, передає «Є!» із посиланням на Відділ коммунікації поліції міста Києва.
Порушення правопорядку на залізничній станції «Петрівка» помітили дільничні офіцери поліції, які перебували на комплексному відпрацюванні Оболонського району.

На прохання правоохоронців злізти з даху електропоїзда підлітки реагували агресивно та погрожували взятися руками за дроти, якщо до них хтось наблизиться.
Поліцейські викликали на місце події рятувальників, а залізничники знеструмили лінію, на якій перебував електропоїзд. Таким чином робота на вказаній ділянці залізниці була призупинена на годину.
Зрештою спільними зусиллями правоохоронців, рятувальників та пасажирів підлітків вдалося спустити на перон.

«Трьох неповнолітніх екстремалів доставили до Оболонського управління поліції. Ними виявилися двоє дівчат та хлопець віком 14 та 15 років», - розповів дільничний офіцер поліції Юрій Філоненко.

Юні кияни пояснили правоохоронцям, що вони хотіли весело провести час, проїхавшись на даху електропоїзда. Те, що це смертельно небезпечна розвага, для них - не аргумент.
Дільничні офіцери поліції провели із дітьми профілактичну бесіду та відпустили додому.
Після закінчення перевірки діям підлітків буде надано відповідну правову кваліфікацію.

Читайте також: У Житомирі матір 12-річного хлопчика на вулиці зупинила автомобіль патрульної поліції та попросила знайти донора для сина