Світ
11 квітня 2017
Трамп і Мей планують переконати Росію не підтримувати Асада
Політики також погодилися з тим, що зараз існує вікно можливостей, щоб переконати Росію в тому, що її союз з Асадом вже не в стратегічних інтересах .
news-image

Президент США Дональд Трамп і прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей в ході телефонної розмови обговорили візит держсекретаря США Рекса Тіллерсона до Москви, який, на їх думку, дає можливість "досягти прогресу" у врегулюванні ситуації в Сирії, йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті британського уряду.

Про це пише «Є!» з посиланням на Новое Время.

"Вони погодилися з тим, що візит держсекретаря США Тіллерсона до Москви цього тижня дає можливість досягти прогресу в пошуках рішення, яке забезпечить міцне політичне врегулювання", – наголошується в повідомленні.

Політики також "погодилися з тим, що зараз існує вікно можливостей, щоб переконати Росію в тому, що її союз з Асадом вже не в стратегічних інтересах ".

Нагадаємо, Тіллерсон відвідає Москву 12 квітня, під час свого візиту він обговорить з Лавровим ситуацію в Україні, протидію тероризму, двосторонні відносини та інші питання, включаючи КНДР і Сирії.