Шоу-біз та культура
30 березня 2017
Букмекери назвали фаворитів «Євробачення-2017»
На думку букмекерів, головним претендентом на перемогу є співак з Італії Франческо Габбаной з піснею «Occidentali's Karma».
news-image

Букмекерська контора William Hill з Великобританії назвала своїх фаворитів пісенного конкурсу «Євробачення-2017», який відбудеться в Києві.

Про це пише «Є!» з посиланням на Нyser.com.ua.
 
На думку букмекерів, головним претендентом на перемогу є співак з Італії Франческо Габбаной з піснею «Occidentali's Karma». Ставки на його перемогу приймаються з коефіцієнтом 2,37 (тобто, якщо прогноз збудеться, можна виграти 237 грн при 100 поставлених).

34-річний Франческо Габбаной – італійський музикант і естрадний співак, переможець Фестивалю Сан-Ремо в 2016 році. Його пісня «Occidentali's Karma» б'є рекорди популярності в Мережі (відео переглянуло більше 70 мільйонів осіб). Оскільки Італія є одним із засновників «Євробачення», її представник автоматично потрапляє до фіналу конкурсу.

На друге місце William Hill поставила шведського співака Робіна Бенгтссона з піснею «I Can not Go On» (коефіцієнт – 7,5).

На третьому місці опинився болгарський виконавець Крістіан Костов, який виконає пісню «Beautiful Mess» (коефіцієнт – 8).

Місця з четвертого по шосте зайняли представники Бельгії, Португалії та Австрії.

Відзначимо, що на наших представників групу O. Torvald з піснею «Time» букмекери приймають ставки c коефіцієнтом 67, що дозволяє претендувати лише на 26-е місце.

Нагадаємо, що півфінали «Євробачення-2017» відбудуться 9 та 11 травня. Фінал – 13 травня. Ареною шоу обрано Міжнародний виставковий центр.

 

Читайте також:Євробачення-2017: санкцій проти України не буде