Події
13 березня 2017
Інститут нацпам'яті підготує дитячу настільну гру за мотивами Української революції 1917-1921 років
Володимир В'ятрович підкреслив, що події Української революції будуть представлені як війна за незалежність.
news-image

Директор Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович заявляє, що Інститут збирається підготувати дитячу настільну гру за мотивами подій Української революції 1917-1921 рр., передає «Є!» із посиланням на Інтерфакс.

Серед нових методів донесення інформації, які ми пропонуємо в цьому році, - це виготовлення дитячої настільної гри за мотивами подій і місць Української революції. Вона готується Інститутом національної пам'яті, - сказав він на прес-конференції в понеділок у Києві.

Глава Інституту зазначив, що до випуску планується альбом "Пісні Української революції" спільно з групою "Хорея козацька", в липні пройде міжнародна наукова конференція "Революція, державність, нація: Україна на шляху самоствердження". Крім того, буде створено окремий сайт, присвячений тим подіям.

Володимир В'ятрович підкреслив, що події Української революції будуть представлені як війна за незалежність.

У свою чергу державний секретар Міністерства інформаційної політики Артем Біденко зазначив, що комунікаційна стратегія в святкуванні 100-річчя Української революції полягає в популяризації даних подій та презентації успіхів, які були досягнуті.

Зокрема, планується провести інформаційно-рекламну кампанію в містах країни.

Також планується випустити комікс за мотивами тих подій.

Ресурсів, зокрема, державних ресурсів для такого роду інформаційної компанії зовсім недостатньо. Бюджет Українського інституту національної пам'яті - 3,5 млн грн на всі заходи протягом цього року, а у нас крім цієї теми є й інші теми. Цього абсолютно недостатньо, - сказав В.В'ятрович.

Він додав, що фінансування заходів буде здійснено при взаємодії з іншими органами державної влади.

Читайте також: У КМДА розповіли про подальшу долю будівлі Театру на Подолі (відео)
Читайте також: Тимошенко «категорично» не вважає газові контракти 2009 року своєю помилкою (відео)