Війна
3 березня 2017
В АТО загинув український військовий, багато поранених
За добу зафіксовано 116 обстрілів.
news-image

За минулу добу, 2 березня 2017 року, в зоні АТО п’ятнадцять українських військових поранено, семеро травмовано, один – загинув. Про це йдеться в зведенні прес-центру штабу АТО, передає «Є!»

Бойовики, незважаючи на домовленості про припинення вогню, продовжують обстріли на всіх напрямках. Загалом зафіксовано 116 обстрілів.
Зокрема, на Маріупольському напрямку з РСЗВ БМ-21 “Град” бойовики вели вогонь у напрямку наших позицій в районі Водяного.

Танк – в районі Гнутового, а з мінометів обстріляли Красногорівку, Ноотроїцьке, Водяне та знову ж Гнутове. З гранатометів та стрілецької зброї – Широкине, Старогнатівку, Лебединське, Мар’їнку, Талаківку. По Широкиному, Лебединському, та Мар’їнці – снайпер. По Новогригорівці та Гнутовому – БМП противника, - йдеться в повідомленні штабу.


На Луганському напрямку під обстріли зі 152 міліметрової артилерії потрапили Новозванівка та Лисичанськ. З мінометів різних калібрів окупанти обстрілювали Новоолександрівку, Новотошківське Новозванівку, Катеринівку, Кримське та Малинове.

На Донецькому напрямку – танк, 120 та 82 міліметрові міномети – по Авдіївці, Новолуганському, Зайцевому, Пісках та шахті Бутівці. Гранатомети по Опитному, Пісках та Кам’янці. БМП по Луганському, а стрілецька зброя – по Майорську та Невельському. По Кам’янці, Новотроїцькому та Новгородському вогонь вів снайпер, а зенітні установки по Троїцькому та Авдіївці, - повідомили у прес-центрі.
Читайте також: Організатори блокади Донбасу заявили про перехід до «другого етапу»
Читайте також: Гройсман впевнений, що «Україна встає з колін»
Читайте також: Порошенко двічі говорив із Путіним під час загострення