Події
28 лютого 2017
На Київщині поліцейські за годину знайшли водія, що скоїв наїзд на 11-річну школярку та втік
Водій був нетверезий.
news-image

Як повідомили у поліції Київської області, ДТП сталася 27 лютого у м. Кагарлик на вулиці Степана Разіна, передає «Є!»

Водій «Таврії», скоїв наїзд на 11-річну місцеву мешканку, яка рухалась по узбіччю дороги, та втік з місця ДТП.  

Внаслідок наїзду дитина отримала тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та забиття тіла. Дівчинку госпіталізовано до лікарняного закладу.

На розшук зниклого водія були зорієнтовані всі екіпажі патрульних Кагарлицького відділу поліції. Оперативно розшукати втікача допоміг свідок, який повідомив марку транспортного засобу та напрямок руху, - йдеться в повідомленні поліції.

Упродовж години керманича, який травмував дитину, було встановлено та затримано у гаражному приміщенні. Ним виявився 64-річний місцевий мешканець.

Коли правоохоронці зайшли у гараж то побачили за кермом автівки чоловіка, який спав. Відкривши дверцята в авто - відчули різкий запах алкоголю. Сумнівів не було, водій - нетверезий. Припущення працівників поліції підтвердила і експертиза, в крові виявлено 1,5 проміле алкоголю, при допустимій нормі 0,2 проміле, - розповіли у поліції.

За даним фактом слідчими Кагарлицького відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України та розпочато досудове розслідування.

Читайте також: У Києві мати вдарила сина ножем у груди
Читайте також: На залізничному вокзалі Львова поліцейські катували та грабували громадян (відео)
Читайте також: В «ЛНР» вже вирішили, що хочуть відібрати у Ахметова