Суспільство
21 лютого 2017
14-річну київську школярку, яка втекла із дому, розшукали у Харкові
Дівчинка вирушила у мандри автостопом.
news-image

До правоохоронців Печерського управління поліції із заявою про зникнення 14-річної доньки звернулася мати. Жінка розповіла, що дитину востаннє бачила зранку, а вже упродовж доби її місце знаходження невідоме, на зв'язок із рідними вона теж не виходить, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

Дівчинка залишила дома записку із вибаченнями за таку поведінку і, як з’ясувалося, автостопом вирушила у мандри, - повідомили у поліції.

Працівники кіберполіції перевірили сторінки дівчинки у соціальних мережах та визначили її приналежність до молодіжних субкультур. Саме через ці "захоплення" у дівчини із матір`ю часто виникали конфлікти та сварки.

Ми встановили, що після сварки із матір’ю дівчина вирішила втекти із дому. При цьому залишила записку. Згодом зʼясувалося, що автостопом дев’ятикласниця доїхала до Харкова, де живуть приятелі. 

Після проведених оперативно-розшукових дій ми разом із харківськими колегами знайшли її і повернули додому, - розповів заступник начальника – начальник кримінальної поліції Печерського управління Максим Гаврилюк.

Читайте також: Студентки залучили до суїцидальної гри в групі смерті 50 однолітків (відео)
Читайте також: Підліток застрелив інструктора тиру та кинувся під поїзд
Читайте також: Біля суду в Кропивницькому сталася перестрілка, є поранені