Київ
19 січня 2017
Віталій Кличко відвідав Український сніданок у Давосі
Мер Києва вважає, що треба використовувати усі можливі майданчики, щоб доносити пріоритети і позицію України.
news-image

Україна свій вибір зробила, свій шлях визначила. І відстоюватиме свою державність, буде втілювати необхідні реформи, аби успішно цей шлях подолати. У нашої країни немає іншої альтернативи, крім процесу європейської і євроатлантичної інтеграції. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в коментарях журналістам у Давосі перед початком Українського сніданку, передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Я сьогодні тут для того, аби і надалі доносити позицію – і мою особисту як політика та громадянина, і української влади – що в України немає іншої альтернативи, крім процесу європейської і євроатлантичної інтеграції, – зазначив Віталій Кличко.
Сьогодні лунають дискусії щодо того, аби «поміняти» Донбас на Крим чи озвучуються інші «ідеї». Але я переконаний: ніяких торгів щодо територіальної цілісності України бути не може! І це – ключова позиція, – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що необхідно сьогодні доносити до європейських, американських політиків пріоритети і позицію України, її влади. І для цього треба використовувати усі можливі майданчики.

В Українському сніданку в Давосі взяли участь колишній прем’єр-міністр Великобританії Девід Кемерон, екс-міністр оборони США Роберт Гейтс, міністр закордонних справ Данії Крістіан Йенсен, колишній генсек НАТО та прем’єр Данії Андерс Расмуссен, екс-президент Польщі Александр Квасневський, інші українські та європейські політики.

Сьогодні у Давосі Віталій Кличко візьме участь у заході, який традиційно влаштовує американське видання «Washington Post», і на який збираються лідери з усього світу в сфері політики, фінансів, медіа і технологій.

Читайте також: Хто із нардепів прийшов на український сніданок до Пінчука?
Читайте також: Порошенко повідомив, коли зустрінеться із Трампом
Читайте також: На Донеччині чиновник відмовився від зустрічі з офіцером ОБСЄ, бо той з Росії