Суспільство
30 грудня 2016
«Пінчук запросив нас до капітуляції» - Чубаров прокоментував пропозицію бізнесмена щодо виборів в ОРДЛО
Пінчук запропонував Україні прийняти компроміси у відносинах з Росією.
news-image

Те, що Віктор Пінчук сором'язливо називає «болючим компромісом» насправді є запрошенням нас, України і українців, включаючи Крим і кримських татар, до капітуляції. Так прокоментував у Фейсбуці нардеп і лідер Меджлісу Рефат Чубаров статтю Пінчука, оприлюднену в американському виданні The Wall Street Journal, передає «Є!»

Причому до капітуляції тотальної, самознищувальної, оскільки Пінчук не може не розуміти, що слідом за здачею Криму і Донбасу, відмовою вступати до ЄС і НАТО, Україна просто перестане існувати як незалежна держава.

Отже, те ще не вдалося ворогам добитися за століття – знищити українську національну гідність та вбити в нього віру у свою державоспроможність, Пінчук пропонує нам здійснити своїми руками, - написав Чубаров.

 

Серед нас є ті, хто зможе вбити майбутнє свого народу? - запитав нардеп.

Як повідомляла «Є!», Пінчук запропонував Україні прийняти компроміси у відносинах з Росією і відійти від євроінтеграційного шляху, провести вибори на окупованому Донбасі до звільнення його територій, відмовитись від вступу в НАТО, а також не дозволити питанню Криму стати на заваді спробам домовитись з РФ про припинення війна на Донбасі.

 

Читайте також: Пінчук пропонує провести вибори в ОРДЛО та відмовитись від ЄС
Читайте також: Одеська поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві матері та дитини
Читайте також: «Кращої аудиторії у нас не було» - Зеленський про візит «Кварталу 95» до військових частин та дитбудинків