Події
29 листопада 2016
Просто бізнес. Адміністраторка готелю заробляла на викликах повій для відвідувачів
Жінка отримуала по 200 гривень за кожного клієнта.
news-image

Як повідомили у Миколаївській поліції, правоохоронці викрили злочинну діяльність адміністратора готельного комплексу, передає «Є!»

Зловмисниця, домовившись із повіями, віком від 19 до 34 років, організовувала «дозвілля» чоловіків, які бажали отримати платні сексуальні послуги. За свій «сервіс» адміністраторка отримувала процент із «заробітку» дівчат - 200 гривень за кожного клієнта, - розповідає т.в.о. начальника відділу капітан поліції Дмитро Кіт.

Поліцейські потрапили до місця розпусти саме у той момент, коли там знаходились двоє чоловіків, що щойно скористались послугами повії.

Під час слідчих дій на території готельного комплексу правоохоронці вилучили грошові кошти, що були передані повії за надання послуг сексуального характеру і 200 гривень, отримані адміністратором за звідництво, мобільні телефони та інші докази протиправної діяльності.

Одна із жінок, яка надавала сексуальні послуги в готелі, виявилась громадянкою іншої держави. Відносно правопорушниці складено адміністративний протокол за ознаками ст. 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Заняття проституцією», санкція якої передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.302 КК України «Створення або утримання місць розпусти та звідництво», проводяться подальші слідчі дії. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Наразі вирішується питання про обрання відносно адміністраторки міри запобіжного заходу.

Читайте також: Суд скасував заборону на продаж алкоголю в МАФах
Читайте також: У Кривому Розі через потрійне ДТП вся траса всіяна рибою (фото)
Читайте також: Європарламент у четвер голосуватиме за безвізовий режим