Україна
8 листопада 2016
Україна спільно із Китаєм виготовлятимуть високотехнологічну зброю
В рамках міжнародного авіакосмічного салону Airshow China 2016, Делегація держконцерну провела переговори з представниками компанії TOCHMA, що стосуються розробки нових систем озброєння.
news-image
"В рамках міжнародного авіакосмічного салону Airshow China 2016, який проходить в місті Чжухай, ГК «Укроборонпром» домовився про поглиблення взаємовигідного співробітництва з Китайською Народною Республікою", - повідомляє прес-служба концерну.

В рамках міжнародного авіакосмічного салону Airshow China 2016, Делегація держконцерну, яку очолює заступник Генерального директора з розвитку Артур Херувимів, провела переговори з представниками компанії TOCHMA, що стосуються розробки нових систем озброєння, що відповідають вимогам сучасних конфліктів. На зустрічі також були присутні посол України в КНР Олег Дьомін та генерал-майор Микола Шевцов, начальник Озброєння Збройних сил України, інформує «Є!» з посиланням на "Новости Ю".

Фахівці «Укроборонпрому» провели переговори з представниками Головного управління з розробки озброєння та військової техніки Центральної Ради КНР - з начальником Управління розвитку озброєння Лі Удзюнем. Переговори були сконцентровані навколо поглиблення взаємовигідного співробітництва оборонно-промислових комплексів країн і створення спільних проектів з розробки нових видів високотехнологічного озброєння.

В рамках виставки також відбулася зустріч делегації Концерну з представниками компанії AVIC по розширенню співпраці між підприємствами.

Нагадаємо, що на Міжнародному авіакосмічному салоні Airshow China 2016, який розпочався 1 листопада, Україна представляє ракети класу «повітря-повітря», некеровані ракети різних версій, а також літаки Ан-132, Ан-158 і унікальний Ан-178.