Події
17 жовтня 2016
У зв'язку із загибеллю Мотороли Плотницький порадив своїм чиновникам «бути уважними на робочих місцях»
Ватажок "ЛНР" вважає, що Київ намагається "залякати Донбас".
news-image

Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький сьогодні на нараді т.зв. уряду прокоментував загибель бойовика Арсена Павлова, відомого за прізвиськом Моторола, передає «Є!» із посиланням на луганські ЗМІ.

Плотницький висловив співчуття жителям Донбасу в зв'язку із загибеллю Павлова та зазначив, що "цей ланцюг подій, що  відбувається і в "ЛНР", і в "ДНР" - не випадковий,  взаємопов'язаний, він послідовно реалізує політику Києва, який методами терору намагається залякати Донбас".

Всі ті замахи і вибухи, які відбувалися у нас, політичні вбивства в "ДНР" - все це говорить про те, що Україна, зокрема (президент України Петро) Порошенко, в силу і заяв, які раніше прозвучали, вибирає не мирний шлях, а шлях війни, - заявив ватажок "ЛНР".
Ми готові до такого розвитку подій. І мені здається, що ті, хто вирішив, що таким шляхом нас можна залякати або таким чином примусити до тих дій, які вони від нас чекають - дуже жорстоко помиляються. Прошу всіх уважно ставитися до подій, які відбуваються, бути уважними на своїх робочих місцях, тому, що загроза дійсно існує. Вона є, але наші силові правоохоронні органи цим займаються, - запевнив він.
Я впевнений, що цей сигнал, який так би мовити нам подали, правильно зрозуміють і в Донецьку, і в Луганську, і в Києві, - додав Плотницький.
Читайте також: У «ДНР» заявили, що знають, хто замовив вбивство Мотороли