Спорт
21 травня 2016
Російські хокеїсти поступилися фінам на чемпіонаті світу
Рахунок розгромний - 1:3.
news-image

У півфінальному матчі чемпіонату світу, який відбувся на московському льоду, збірна Росії поступилася команді Фінляндії, повідомляють російські ЗМІ, передає «Є!».

Початок зустрічі залишився за російськими хокеїстами, тому не дивно, що вже на третій хвилині Сергій Широков з другої спроби переграв фінського голкіпера Мікко Коскинена - 1: 0.

До середини періоду суперникам вдалося вирівняти становище і створити кілька небезпечних моментів біля наших воріт, проте Сергій Бобровський не здригнувся.

Друга половина почалася з виходу Олександра Овечкіна один на один з фінським голкіпером, але подвоїти перевагу нападнику "Вашингтона" не вдалося.

Розплата настала швидко: 18-річний Себастьян Ахо при чисельній перевазі відновив рівновагу - 1: 1.

На цьому неприємності для росіян не закінчилися: спочатку Юссі Йоккінен вивів фінів вперед, а потім Себастьян Ахо, знову реалізувавши більшість, оформив дубль - 1: 3.

У заключній двадцятихвилинці команда Олега Знарка володіла перевагою, проте використовувати нечисленні шанси в атаці не змогла.

"Особисто для мене матч вийшов складним, - сказав в телеефірі Сергій Бобровський. - Було не особливо багато кидків, але вони були складні, суперник добре реалізовував моменти. Вийшла двояка ситуація: з одного боку, я не виручив, з іншого - кидки були складними ".

 

Читайте також: Більшість хокеїстів російської збірної викрили у використанні допінгу