Шоу-біз та культура
20 листопада 2015
Дженніфер Лоуренс випила для хоробрості перед зйомками відвертих сцен
25-річна актриса зізналася, що нервувала через участь у відвертих епізодах з одруженим актором.
news-image

Американська актриса Дженніфер Лоуренс зізналася в інтерв'ю виданню The Hollywood Reporter, що їй довелося випити багато алкоголю перед зйомками еротичної сцени з Крісом Праттом для фільму «Пасажири». За словами артистки, їй було важко змусити себе брати участь у такому епізоді з одруженим актором, повідомляє «Є!».

«Я дуже сильно напилася. Але коли я повернулася додому зі зйомок, неспокій посилився. Що я наробила? Я вперше цілувала одруженого чоловіка, і жахливе відчуття провини віддавалася болем у животі. Я знала, що це просто моя робота, але я не могла пояснити це. Такою безпорадною, вразливою я себе ще ніколи не відчувала », - розповіла Лоуренс.

Фантастичну мелодраму «Пасажири» знімає режисер Мортен Тільдум. Лоуренс («Голодні ігри», «Мій хлопець - псих!») і Пратт («Вартові галактики», «Світ Юрського періоду») грають головні ролі. Події фільму відбуваються на космічному кораблі, що перевозить людей на далеку планету в стані криогенного сну. Герой Пратта пробуджується через несправність однієї з камер і, щоб не залишатися на самоті, будить героїню Лоуренс.