Київ
7 липня 2015
Малозабезпечені мешканці Печерського району мають змогу отримувати безкоштовні обіди
Безкоштовне харчування отримають малозабезпечені громадяни, розмір виплат чи пенсій яких не перевищує два прожиткових мінімуми.
news-image

 Відтепер у Печерському районі столиці малозабезпеченим мешканцям будуть надавати безкоштовне гаряче харчування, передає «Єдність» із посиланням на КМДА.

Вартість обіду складає 30 гривень 15 копійок. Це найвигідніша пропозиція, яку було отримано від переможця за відкритими конкурсними торгами. За таку низьку ціну мешканці отримують доволі поживний і різноманітний обід. Наприклад, меню одного дня містить: салат із буряка, суп гороховий із грінками, кашу гречану з курячою котлетою, кекс із компотом та інше.

Нагадаємо, що право на безкоштовне гаряче харчування мають малозабезпечені громадяни, розмір виплат чи пенсій яких не перевищує два прожиткових мінімуми. Станом на 1 червня цього року прожитковий мінімум складає 948 грн.

На 2015 рік за програмою «Турбота. Назустріч киянам» Територіальному центру соціального обслуговування затверджено видатки на забезпечення безкоштовним харчуванням малозабезпечених одиноких громадян та інших верств населення Печерського району Києва на суму 313 400 гривень. Безкоштовне гаряче харчування тут надається 4 місяці на рік, але не більше, ніж 86 робочих днів.

Годувати малозабеспеченних громадян будуть у Територіальному центрі соціального обслуговування (вул. Рогнідинська, 4-Б).

Читайте також: У Києві з'явилося графіті з портретом Сергія Нігояна (фото)