Суспільство
10 серпня 2020
Кожен третій українець хоче відкрити свій бізнес, - опитування
Згідно з дослідженням, українці прагнуть підвищити свій матеріальний рівень.
news-image

Згідно з результатами опитування однієї з піар-агенцій кожен третій українець хоче відкрити свій бізнес.  

Про це розповіли в ефірі Сніданку з 1+1, пише ТСН.

Зазначається, що натомість квартирне питання не є проблемою для більшості респондентів. Так, 65% людей мають власне житло, третина проживає з родичами або батьками. А от орендують дах над головою лише 8% опитаних. Згідно з дослідженням, українці прагнуть підвищити свій матеріальний рівень. Таких аж 79%. Серед них 37% хотіли би мати власну справу, 24% мріють працювати у великій компанії, 13% обрали б недержавний сектор, проте міжнародного рівня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що понад чверть українців відмовилися від відпочинку цього літа. Основною причиною є фінансові проблеми

Як ми писали, негативні економічні наслідки від пандемії COVID-19 відчули на собі 69% українців. Роботу втратили майже третина опитаних, більше половини змушені були витрачати заощадження і економили на продуктах.

До речі, більше 80% працівників хочуть перейти на віддалену роботу після скасування карантину. Повернутися в офіс хочуть представники роздрібної торгівлі, юридичного та транспортно-логістичного секторів.