Біткоїн подорожчав до 11 тисяч доларів, прогнозують 13 800 доларів
Експерт Fundstrat Global Advisors Роб Слеймер прогнозує, що найближчим часом біткоїн може перетнути позначку в 13 800 доларів.
news-image

За останній тиждень ціна біткоїна підскочила з 9 100 доларів до 11 тисяч доларів у понеділок, 27 липня, експерти називають кілька факторів росту біткоїна.

Про це пише Економічна Правда.

Зазначається, що протягом останніх 3 місяців вартість біткоїна коливалась у межах 9100 - 10 тисяч доларів, ціна почала рости на тлі надання американським банкам дозволу надавати послуги депозитарію зі зберігання криптовалюта приватних клієнтів.

  

"Цей крок відкриває можливість для великих інвестфондів збільшувати інвестиції та криптовалюти", - йдеться у статті.

 Ще одним фактором росту біткоїна називають відчуття страху, невпевненості та загальну нестабільність на глобальному ринку.

Експерт Fundstrat Global Advisors Роб Слеймер прогнозує, що найближчим часом біткоїн може перетнути позначку в 13 800 доларів.

Нагадаємо, національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 23 липня на рівні 27,79 грн за долар, той же час курс гривні до євро на четвер встановлений на рівні 32,19 грн за євро. Офіційний курс долара за останній банківський день виріс на 13 копійок – станом на сьогодні курс гривні до долара був встановлений на рівні 27,66 грн за долар.

Як ми писали, НБУ не радить українцям вірити кредитам «під 0%» - можливе шахрайство. Складність ситуації полягає в тому, що людина самостійно підписала договір на таких умовах і захистити її права у такому випадку складно, і допомогти зможе лише суд.

До речі, в Україні стрімко дорожчають продукти. В Україні рекордно зросла вартість продуктів: що подорожчало найбільше.