Суспільство
24 липня 2020
Гороскоп підкаблучників: хто з чоловіків готовий потурати всім жіночим примхам
Якщо вам до смаку чоловіки, які готові потурати всім жіночим примхам, саме час дослухатися до порад астрологів
news-image

Смаки на чоловіків у всіх різні. Хтось любить природжених лідерів і тигрів по натурі. А комусь більше до душі милі домашні кошенята. Як розпізнати підкаблучника за знаком зодіаку, пише портал "Узнай все", передає  «Є!».

Рак

До Раків можна сміливо забиратися в їхній маленький світ і наводити там лад на свій розсуд. Цей чоловік вам навіть слова кривого у відповідь не скаже. А ще це ідеальний варіант для тих, хто шалено любить подарунки. Чоловіки-Раки підуть на все, лише б порадувати свою кохану і виконати її черговий каприз. Але пам'ятайте, Раки дуже часто ображаються. Тому прямо їм не кажіть, хто тут головний. Увімкніть жіночу хитрість і отримуйте все, що забажаєте.

Терези

З чоловіками-Терезами жіноча хитрість теж буде дуже доречною. Поки вони приймають рішення і зважують всі за і проти, ви м'яко натякніть, на якому саме варіанті слід зупинитися. Звичайно ж вибирайте саме той, який подобається вам. Взагалі чоловіки-Терези відмінно клюють на жіночу ласку та уявну беззахисність. Варто лише сказати "Милий, я така засмучена, мою п'яту шубу з'їла міль, а я так боюся замерзнути" - і все, чоловік вже біжить в магазин за черговою обновкою для вас. А ось тиснути на Терези не варто, інакше залишитеся біля розбитого корита.

Риби

Ці чоловіки часто витають десь у хмарах. Але при цьому вони милосердні та зовсім не злопам'ятні. Їх досить легко зловити на свій гачок, якщо показати їм, що ініціатива саме в їхніх руках. Але ми ж розуміємо, хто насправді керує парадом. Найголовніше час від часу міняти наживку. Якщо чоловік-Риби зрозуміє, що ним маніпулюють, може вислизнути прямо у вас з-під носа.

Також читайте: Психолог розповіла, чому успішних жінок не кличуть заміж

Читайте також:Чому чоловіки часто не реагують на прохання жінок